Verandermanagement

Hoe je beter met veranderingen kunt omgaan

Weten hoe je je veranderingen moet aanpakken

Leer meer over het veranderen

Wat speelt er nu?

In deze economisch turbulente tijden, waarin het tempo van veranderingen hoog is, blijft niets zoals het is. Technologische ontwikkelingen kennen een exponentieel groeitempo. Het is bijna niet meer bij te houden. Innovaties komen met hoge snelheid op ons af en economen spreken over de vierde industriële revolutie. Na de stoommachine, de elektriciteit en de informatisering is nu het tijdperk van de digitalisering aangebroken. 

Voor veel bedrijven uitgelezen kansen om in te spelen op deze nieuwe welvaart. Tegelijkertijd is het een grote opgave om wendbaar te zijn (en te blijven), snel te schakelen, zich aan te passen aan de economische omstandigheden en veranderingen te omarmen. Parameters wijzigen en er is steeds vaker behoefte aan urgente transitie, ontwikkeling en verbetering binnen bedrijven.

 

Wat gaat er mis?

Veel leiders beseffen dat hetgeen gisteren nog het succes bracht, dit het succes van overmorgen niet meer zal zijn. Weinig leiders slagen er echter in om strategieontwikkeling goed ten uitvoer te brengen. Recent onderzoek van ‘The Economist’ toont aan dat 57% van de onderzochte bedrijven er de afgelopen drie jaar niet in slaagde strategische initiatieven efficiënt uit te voeren, omdat in veel gevallen realisme en kunde ontbreekt.

Een succesvolle en duurzame strategische bedrijfsontwikkeling is geënt op verandermanagement dat is gebaseerd op een reële inschatting van de vertreksituatie. Bij de implementatie van veranderingen gaat vaak onnodig veel energie verloren door de weerstand tegen de verandering. Het veronderstelde commitment blijkt niet bij iedereen aanwezig te zijn omdat niet altijd gevraagd wordt of mensen de verandering wel willen. Uiteindelijk blijkt steeds weer dat wat er in de onderstroom gebeurt, bepalend is voor wat er in de bovenstroom plaatsvindt.

Mijn sterkte punten

Tijdens het begeleiden van het verandertraject zijn er veel skills van essentieel belang. Rechts zie je mijn skills die ervoor zorgen dat wij samen de veranderingen kunnen doorvoeren die je al zo lang hebt willen realiseren.

Betrouwbaar
100%
Authentiek
100%
Daadkracht
100%
Empatisch
100%

Wat ik nog meer kan doen

business coaching

Bij business coaching begeleid ik bedrijven met het behalen van targets

Persoonlijke coaching

Bij persoonlijke coaching zorgen we er samen voor dat je de stappen zet

Teamcoaching

Als team streven naar het maximale haalbare, samen met een goede sfeer en vertrouwen

Wil je meer weten over mijn diensten?

Laten we in contact komen

Waar kan ik je mee helpen?

Ik ben hier om jou te helpen

Is iets niet duidelijk?

Neem gerust contact met me op, ik help je graag om al je vragen te beantwoorden.