Over Dirk

Vernieuwing, groei en krachtig persoonlijk leiderschap. Ik sta voor bijdragen aan het laten groeien van de eigen capaciteit, voor waarachtig leiderschap en leven vanuit je kracht voor iedereen!

Als bevlogen business consultant ben ik in staat om mensen de beste versie van zichzelf te laten ontdekken en te leren inzetten. Dat doe ik door een positieve impact te maken op een zo’n groot mogelijke groep mensen en door mensen anders naar zichzelf te laten kijken.
Wie zijn blik verruimt, die ziet meer…

Ik heb ruime ervaring met verandertrajecten en wendingen binnen organisaties. Daarbij staat de mens centraal en het belang van de organisatie voorop.

Mijn missie: Het versterken en laten groeien van mens én organisatie.

Betrouwbaar

Als wij samenwerken kun je mij vertrouwen met jouw informatie en kennis zodat wij zo efficiënt mogelijk samen kunnen werken.

Begeleiding

Al op jonge leeftijd leerde ik het begeleiden van anderen. Zo ben ik bij FC Lisse coach begeleider geweest voor vrijwilligers.

Empatisch

Doordat Ik een sterk inlevingsvermogen heb in anderen begrijp ik mijn klanten goed en kunnen we ook beter samenwerken en juiste oplossingen vinden.

Vakkundig

Met meer dan 14 jaar ervaring op het gebied van consulting en klantervaring heb ik veel vakkennis opgedaan.

Daadkrachtig

Als we te werk gaan houd ik van doorpakken en progressie maken. Ik ben overtuigend en besluitvaardig.

Coaching

Tijdens het begeleidingsproces ga ik veel coaching uitvoeren bij de begeleiding van de medewerkers. Coaching is van cruciaal belang.​​

Hoe denken anderen over mij?

"Samenwerken met Dirk, was altijd erg fijn. Hij kon goed het team aansturen en motiveren om beter te presteren. Hierdoor behaalde we resultaten die daarvoor niet als mogelijk werden gezien."
Jelmer Constandse
"Samen met Dirk hebben wij veranderingen doorgebracht waar we nog lang gebruik van kunnen maken! De samenwerking met Dirk was altijd feestelijk."
Joël Coffie
"De samenwerking die ik met Dirk heb voor ons bedrijf: Bader & Schenk Consulting is altijd op gelijkwaardige basis. Daarom kan je altijd zo goed samenwerken met Dirk"
Erika Schenk
Partner Bader & Schenk

Weten wat ik voor je kan betekenen?