Inspiratiesessie

Op nieuwe ideeën komen

Meer omzet behalen door creatiever te zijn

Meer inspiratie krijgen

Wat krijg je terug

Tijdens de sessie worden pakkende gedragsthema’s besproken. Inzichten en kennis worden met elkaar gedeeld. Leidraad is een optimale mix van werkvelden en invalshoeken, zoals vakmanschap, organisatievernieuwing, samenwerking, leiderschap, talent en zelfsturing. Met als doel: kennis verrijking, elkaar bekrachtigen, verkrijgen van inzichten, beter teamwork, inspiratie en slagvaardigheid.

Herken je dit?

Je collega’s beter leren kennen door te werken met schapen?
Ja, dat kan echt. Met elkaar in de buitenlucht op een leuke en ontspannen manier aan de slag met de kudde. Je leert elkaar kennen op een manier die je niet snel zult vergeten. De schapenkudde laat je meer zien dan je had gedacht.

Ervaar zelf hoe het is om de schapenkudde te leiden. De enige manier om dit met succes te doen is op de juiste manier samenwerken. Dat lukt niet altijd in één keer en in de wei hoeft dat ook niet.

Op zijn boerderij in Aalsmeer ontmoeten we boer Paul. Zijn schapen zetten we in als een spiegel. Omdat schapen vluchtdieren zijn, reageren zij altijd instinctief. Zij scannen voortdurend de omgeving en houden alles in de gaten. Schapen zijn eerlijk en puur en zijn in het nu. Ze merken feilloos met welke bedoeling zij worden benaderd. Wat daardoor direct zichtbaar wordt is de impact die je hebt op de kudde, met als doel deze inzichten mee te nemen naar de eigen werkomgeving. Daarbij wordt uitgegaan van de wetten van de natuur zoals die op de boerderij gelden om jaarlijks een goede oogst binnen te halen. Het centrale thema hierbij is “het gras groeit niet harder als je er aan trekt”.

alle informatie

Alles wat jij moet weten over de inspiratiesessie

Ons programma

De locatie

De bijzondere boerderij dichtbij Amsterdam biedt alle ruimte om samen met anderen je inzichten en zelfkennis te vergroten.  

Wat ik nog meer kan doen

business coaching

Bij business coaching begeleid ik bedrijven met het behalen van targets

Persoonlijke coaching

Bij persoonlijke coaching zorgen we er samen voor dat je de stappen zet

Teamcoaching

Als team streven naar het maximale haalbare, samen met een goede sfeer en vertrouwen

Wil je meer weten over mijn diensten?

Laten we in contact komen

Waar kan ik je mee helpen?

Ik ben hier om jou te helpen

Is iets niet duidelijk?

Neem gerust contact met me op, ik help je graag om al je vragen te beantwoorden.