Dirk Bader

Inspiratiesessie

"Het gras groeit niet harder door eraan te trekken…"

Herken jij dit ook?

Je besteedt veel tijd aan je werk en bent gewend om met veel inzet en passie je schouders eronder te zetten, elke dag weer! Je staat open voor nieuwe mogelijkheden en het inhoudelijke werk stopt nooit! Welke groeistap kan ik maken waar ikzelf en iedereen in mijn omgeving beter van wordt? Als je daarmee op een ontspannen en inspirerende manier met je collega’s aan de slag wil, dan is deze inspiratiesessie écht iets voor jou…

Op zijn boerderij in Aalsmeer ontmoeten we boer Paul. Zijn schapen zetten we in als een spiegel. Omdat schapen vluchtdieren zijn, reageren zij altijd instinctief. Zij scannen voortdurend de omgeving en houden alles in de gaten. Schapen zijn eerlijk en puur en zijn in het nu. Ze merken feilloos met welke bedoeling zij worden benaderd. Wat daardoor direct zichtbaar wordt is de impact die je hebt op de kudde, met als doel deze inzichten mee te nemen 

Inspiratiesessie Dirk Bader

naar de eigen werkomgeving. Daarbij wordt uitgegaan van de wetten van de natuur zoals die op de boerderij gelden om jaarlijks een goede oogst binnen te halen. Het centrale thema hierbij is “het gras groeit niet harder als je er aan trekt”.

"Speciaal voor gepassioneerde ondernemers, managers en andere leidinggevenden die hun persoonlijke groei serieus nemen!"

Wat levert de inspiratiesessie jou op? Tijdens de sessie worden pakkende gedragsthema’s besproken. Inzichten en kennis worden met elkaar gedeeld. Leidraad is een optimale mix van werkvelden en invalshoeken, zoals vakmanschap, organisatievernieuwing, samenwerking, leiderschap, talent en zelfsturing. Met als doel: kennis verrijking, elkaar bekrachtigen, verkrijgen van inzichten, beter teamwork, inspiratie en slagvaardigheid.

Wat levert de inspiratiesessie jou op?

Tijdens de sessie worden pakkende gedragsthema’s besproken. Inzichten en kennis worden met elkaar gedeeld. Leidraad is een optimale mix van werkvelden en invalshoeken, zoals vakmanschap, organisatievernieuwing, samenwerking, leiderschap, talent en zelfsturing. Met als doel: kennis verrijking, elkaar bekrachtigen, verkrijgen van inzichten, beter teamwork, inspiratie en slagvaardigheid.

De locatie

De bijzondere boerderij nabij de stelling van Amsterdam in Aalsmeer biedt alle ruimte om samen met anderen te leren hoe je je inzichten en zelfkennis vergroot. Bij de locatie is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Fortboerderij Dijkzicht – Boer Bos
Aalsmeerderdijk 460
1436 BM Aalsmeerderbrug
Telefoon 0297 582222

Dirk Bader Inspiratie

Het programma

De inspiratiesessie bestaat uit 1 dagdeel die begint om 12:30 uur en duurt tot ongeveer 17:30 uur. Vanaf 12:00 uur is iedereen welkom om even te acclimatiseren op de prachtige buitenlocatie. Om 12:30 uur trappen we af met een heerlijke Hollandse broodjeslunch en ziet het programma er verder als volgt uit:

12.30 uur Lunch
13.15 uur Welkom en introductie
14.30 uur Aan de slag met de schapenkudde
16.30 uur Afronding van de middag en inzichten delen/napraten
17.30 uur Afsluiting

Ben je meteen geïnteresseerd geraakt?

Neem dan snel contact met mij op zodat we deze sessie met jou kunnen inplannen!