De praktische en branchegerichte trainingen van Steyn & Allberg sluiten aan bij waar ik persoonlijk voor sta; het laten groeien van het potentieel, door het nemen van eigen verantwoordelijkheid daarvoor.

Mensgerichtheid, professionaliteit en het beste voor de klant willen, onderscheidt Steyn & Allberg in het uitvoeren van trainingen én in het vervullen van de eigen (organisatie) ambities. Dat is waarom het partnership met Steyn & Allberg mij uitdaagt en waardoor we voorop blijven lopen in het faciliteren van groei van mens én organisatie.

 

Steyn & Allberg is strategisch partner in talentontwikkeling voor individuen, teams en organisaties. Actief op het gebied van training, opleiding en coaching. Met een focus op positieve gedragsveranderingen van medewerkers op het gebied van commercie, communicatie en management. De trainers van Steyn & Allberg hebben ruime praktijkervaring en richten zich op individuele taken en leerdoelen. Met deze praktijkervaring en onze trainingsprogramma’s haalt Steyn & Allberg uit elk talent het maximale resultaat!

 

 

Elke organisatie kan “iets” erg goed. Dit hoeft niet per definitie onderscheidend te zijn. Het geeft duidelijk aan waarin ze uitblinkt. Steyn & Allberg is uitzonderlijk goed in het sterker maken van mensen en organisaties.

Meer weten over onze programma’s? Kijk op www.steynallberg.com

Trainen zonder doel is doelloos!De tijd dat alleen een motiverende training van medewerkers toereikend was voor het realiseren van dedoelstellingen ligt achter ons. Daarom voegt Steyn&Allberg aan elke training standaard die aandachtspunten toe voor het management, waarmee alle voorwaarden voor resultaat worden gerealiseerd.

Geplaatst door Steyn&Allberg op Dinsdag 7 maart 2017